KPJ Finance B.V.

Ons Kantoor
Assurantiekantoor KPJ Finance BV is een onafhankelijk en veelzijdig kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering en het beheer van hypotheken, financieringen en verzekeringen. Middels onze unieke werkwijze stellen wij onze particuliere en zakelijke klanten tevreden. Dit is mede een verdienste van onze volledige onafhankelijkheid, die ons in staat stelt u in alle gevallen volledig objectief te adviseren. Verzekeringsmaatschappijen participeren op geen enkele wijze in ons bedrijf. Wij hebben dus geen verplichtingen jegens welke verzekeringsinstelling of bank dan ook en derhalve mogen wij stellen 100% onafhankelijk te zijn. Doordat wij bij elke maatschappij terecht kunnen, krijgt u dus altijd dat product dat het beste bij uw situatie past.

Integriteit en helderheid zijn onze doelstellingen in elke relatie. Na het afsluiten van een verzekering stopt onze bemiddeling uiteraard niet. Wij houden gedurende de looptijd van de verzekering geregeld contact met u over uw verzekeringspakket en vanzelfsprekend verzorgen wij de afhandeling van eventuele wijzigingen en schades.

Alles onder één dak
Veel mensen sluiten in de loop van hun leven bij verschillende intermediairs allerlei verschillende polissen af. Als u echter een wirwar van papieren, dubbele of zelfs geheel overbodige dekkingen wilt voorkomen, is het voor u aantrekkelijk om al uw beslommeringen op hypotheek- en verzekeringsgebied bij Assurantiekantoor KPJ Finance BV onder te brengen. Onze adviseurs nemen graag uw bestaande 'papierwinkel' door om te bepalen wat gehandhaafd kan blijven en wat voor verbetering vatbaar is. Zo heeft u voortaan alles onder één dak; een stuk overzichtelijker en in de meeste gevallen nog veel voordeliger ook.

Indien gewenst, kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen via het contactformulier..
Wij zullen dan contact met u opnemen om af te spreken op een tijdstip dat u het beste schikt.

De wet financieel toezicht is vanaf 1-1-2006 van kracht. Doelstelling van deze wet is het waarborgen van de kwaliteit van de adviezen. De AFM / Nederlandse Bank geeft alleen een vergunning af aan adviseurs die door middel van diploma's gecertificeerd zijn en een integere bedrijfsvoering er op na houden.
KPJ Finance BV voldoet aan al deze kwalificatie-eisen. Ons AFM nummer is : 12020901